OMDÖMEN


★★★★★

JB Mark & Bygg räddarna i nöden!!!
Tack för att ni löst ett flerårigt problem som jag haft med fukt i garaget! Ni har utfört en toppen proffsig dränering TACK boyzen!
- Ann Larsson


 ★★★★★

Proffsigt, håller vad dom lovar! Rekommenderas varmt!
- Gianni Mango


STENLÄGGNING ★★★★★

Anlitade nyligen JB Mark o Bygg för att göra om och lägga marksten på min "tråkiga"garageuppfart. Var otroligt imponerad av deras hantverk!! Ett glatt gäng dök upp på torsdag em enligt ök, en lång helg fylld av skratt o förstklassig prestation följde...Vips så var drygt 80kvm tråkig "lapptäcke" omvanlad till en slät, välkomnande, strukturfylld yta i gråmix! Så himla snyggt och praktiskt! JB gänget vet vad service, punktlighet, kvalitet och nogrannhet innebär med stora bokstäver!! Känner mig lyckligt lottad som kom i kontakt med en firma som vet vad dom håller på med.. För det är ingen självklarhet i dagens djungel bland alla sk experter som gärna sitter i avdraget vid läggning!!??
Jimmy o co! Ett jättestort tack än en gång till er!! Rekomenderar gladerligen JB Mark o Bygg till den som undrar. Glad sommar på er!
- Timo Laaksoharju

TOMTPLANERING ★★★★★

JB Mark & Bygg har hjälpt oss med tomtplanering efter en förödande dränering (som gjordes av annan part).
Samarbetet och dialogen med Jimmy var toppen. Alla tider hölls, både för möten och för leveranser. Jimmy förstod våra önskemål och behov, anpassade arbetet därefter och bistod med goda råd. Grävmaskinisten Mats gjorde en suverän insats, effektivt och med minutiös noggrannhet. Lagom till sommaren har vi fått tillbaka vårt tomt! Jag kan varmt rekommendera JB Mark & Bygg AB!
- Annika Odelros

DRÄNERING VILLAGRUND ★★★★

Kom igång kl. sju på avtalad dag, var klara med dränering av villan på c:a en vecka. Lite problem med en stödmur som vek sig, men det åtgärdades direkt utan att jag behövde säga till. Tyvärr blev grävmaskinen stående på tomten ett par veckor extra pga problem med transporten. Men det kan jag leva med.
- Oscar

GRUNDISOLERING DRÄNERING ★★★★★

Kan starkt rekommendera Denny och Jimmy höll tidsplanen,lätta att ha o göra med, gjorde ett bra jobb, kom med egna lösningar, bra priser. Rekommenderas!
- A.T

GJORDE OM TRÄDGÅRDSANLÄGGNING ★★★★★

Seriösa noggranna höll tidsplanen och priset finns inget ja skulle vilja ändra på. Kan starkt rekommendera JB Mark & Bygg AB.
- H.L

STENLÄGGNING ★★★★★

Jag är väldigt nöjd. Stenläggarna är trevliga. Organisationen och arbetet fortlöpte som det ska. Öga för detaljer. Kommer med förslag till lösningar snabbt, så jobbet ej avstannas. Jag är så supernöjd
- Nathalie Komorowski

STENLÄGGNING ★★★★★

Riktigt fina stenläggningar!
- Padi Master Instructor


★★★★★

Proffsigt bemötande och bra service! Rekommenderas varmt!
- Kalle Lang